Șor anunță un nou obiectiv politic: Demontarea „regimului Maia Sandu” și provocarea anticipatelor

Autor: , in Politic / 2 decembrie, 2021, 22:55

„Misiunea mea de bază, din următoarea perioadă, va fi demontarea regimului Sandu și provocarea în regim de urgență a alegerilor parlamentare anticipate”. Afirmația a fost făcută joi, 2 decembrie, de liderul Partidului Șor, Ilan Șor, în cadrul unui briefing de presă. Potrivit lui, această guvernare a paralizat toate instituțiile statului și a distrus tot ce era cât de cât funcțional, în doar câteva luni de când a preluat guvernarea.

Declarațiile au loc în contextul în care Comisia Electorală Centrală (CEC) a solicitat Judecători Bălți excluderea din cursa electorală pentru alegerile din Bălți a candidatei Partidului Șor, Marina Tauber, care a acces în turul doi de scrutin.

„Acești mutanți politici, care v-au furat votul prin înșelăciune au un singur scop: să vă sperie și să vă închidă gura, ca să nu vă revoltați pentru dezastrul pe care l-au adus în țară, de când au preluat puterea. Ei cred că sunteți răbdători și proști și nu veți fi în stare să va apărați drepturile. În curând vom veni cu un plan concret și cu propuneri care vor duce la demontarea regimului instaurat de Maia Sandu și provocarea în regim de urgență a alegerilor parlamentare anticipate.

Prieteni, situația de azi din Republica Moldova o consider fără precedent. Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva din partea lor și nimeni nu și-a permis să facă ceea ce face astăzi acest regim. Mizez pe sprijinul și susținerea cetățenilor și a forțelor politice din țară. Astăzi nu e vorba despre mine, despre Marina Tauber sau despre Partidul „ȘOR”. Astăzi e vorba despre libertatea de a alege și de a fi ales”, a spus Ilan Șor.

Politicianul s-a adresat și misiunilor diplomatice și organismelor internaționale, pe care le-a acuzat de faptul că „închid ochii la fărădelegile comise de regimul Maiei Sandu”.

„Societatea a așteptat din partea dumneavoastră condamnarea abuzurilor comise de actuala putere, însă, din păcate, ați luat apă în gură. Noi însă ținem minte foarte bine reacția pe care ați avut-o în situații similare din trecut. Foarte mulți sunt mirați de standardele duble pe care le utilizați. Sau poate voi împărțiți cetățenii Moldovei în cei care votează pentru ai voștri și cei care votează împotrivă? Sperăm că poate încă nu ați reușit să reacționați, pentru că sunteți ocupați, și o veți face în curând”, a mai spus Șor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X