Ministerul de Externe a actualizat alertele de călătorie: Cum se poate intra pe teritoriul altor state

Autor: , in Actualitate / Social / 3 decembrie, 2021, 18:51

Ministerul de Externe anunță despre actualizarea alertelor de călătorie, conform situației din data de 3 decembrie curent. Informațiile se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice ale statelor străine și sunt publicate la secțiunea „Călătorește în siguranță.

Datele pot fi modificate, urmare a adoptării de către autoritățile statelor străine a deciziilor care pot afecta condițiile și regulile de intrare. Călătorii urmează să verifice cerințele de deplasare pe sursele oficiale din statele de destinație.

Informațiile privind alertele de călătorie sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare.

Lista completă a alertelor de călătorie din această săptămână poate fi accesată aici.

Pentru comoditatea cetățenilor Republicii Moldova, suplimentar la coordonatele misiunilor diplomatice și oficiilor consulare, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene are activat un Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova sau numărul 022 23 20 02. Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteți expedia un mesaj: prin email la call.center@mfa.gov.md sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel și pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X