Stoianoglo, după ce i-a fost prelungit mandatul de arest la domiciliu: Puterea face tot posibilul ca eu să nu particip acum la evaluarea care a fost preconizată deja pentru săptămâna viitoare

Autor: , in Actualitate / Justiție / 3 decembrie, 2021, 13:59

Mandatul de arest la domiciliu pe numele procurorului general suspendat Alexandru Stoianoglo a fost prelungit cu 20 de zile, fiind admis parțial demersurile procurorului. Decizia a fost luată astăzi, 3 decembrie, de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Avocații lui Alexandru Stoianoglo au menționat că vor contesta decizia la Curtea de Apel.

„Pentru mine este clar, puterea face tot posibilul ca eu să nu particip acum la evaluarea care a fost preconizată deja pentru săptămâna viitoare. Se face tot posibilul pentru înlăturarea mea prin acumularea materialului. Desigur că voi ataca, nu știu de ce, dar o lună în urmă și procurorii și judecătorii au spus că ei nu au reușit să ridice dosarele penale care le examinează altă procuratură. Probele demonstrează că nici eu și nici soția mea nu avem vreo implicare”, a declarat Stoianoglo după anunțarea deciziei, citat de TV8.

Alexandr Stoianoglo a fost reținut la începutul lunii octombrie și, totodată, a fost suspendat din funcție, după ce în biroul de serviciu, dar și în locuința sa au avut loc percheziții. Acesta este învinuit de abuz în serviciu, depășirea atribuțiilor, corupere pasivă și darea de informații minciunoase.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X