O senatoare s-a prezentat cu o botniţă la gură în Parlamentul României

Autor: , in Politic / 6 decembrie, 2021, 17:41

Senatoarea Diana Şoşoacă a apărut în Parlament cu o botniţă la gură, susținând că drepturile şi libertăţile fundamentale ale românilor au fost anulate de Parlament, preşedinte şi Guvern. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a întrat într-un conflict cu Şoşoacă, după ce i-a cerut să poarte masca de protecţie.

Senatoarea Diana Şoşoacă a apărut în Parlament la şedinţa solemnă dedicată aniversării Constituţiei cu o botniţă de câine. Aceasta susţine că drepturile şi libertăţile fundamentale ale românilor au fost anulate de Parlament, preşedinte şi Guvern.

„Constituţia este Biblia Românilor. De 30 de ani încălcaţi pas cu pas Constituţia României. În ultimii 2 ani aţi omorât-o. (…) Nu puteţi cere schimbarea Constituţiei, pentru că pe această Constituţie aţi jurat în acest mandat nu să o schimbaţi, ci să o respectaţi. Nu este posibil ca această Constituţie care v-a adus aici, cu toate drepturile pe care le aveţi şi obligaţiile adiacente, să fie încălcată de voi, să cereţi să fie schimbată, în condiţiile în care nici pe aceasta nu o respectaţi. (…) I-am cerut lui Sfântului Nicolae să-mi dea un cadou de aniversarea Constituţiei. Asta mi-a lăsat. Este o botniţă, prin care Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale au fost anulate de către Parlament, preşedinte şi Guvern”, a afirmat Diana Şoşoacă, potrivit Mediafax.

Senatoarea a intrat într-un conflict şi cu Marcel Ciolacu. Preşedintele Camerei Deputaţilor i-a cerut lui Şoşoacă să poarte masca de protecţie.

„Eu nu susţin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viaţă. Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog frumos, doamna colegă, să purtaţi mască şi să mă protejaţi ca să nu mă îmbolnăviţi. Dreptul meu la viaţă şi dreptul oricărui român nu se negociază”, a spus Marcel Ciolacu de la tribuna Parlamentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X