Turul doi al alegerilor pentru Primăria de la Bălți. Nesterovschi anunță că va boicota alegerile: M-am consultat cu Dodon

Autor: , in Actualitate / Politic / 7 decembrie, 2021, 16:41

Candidatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Alexandr Nesterovschi anunță că boicotează turul doil al alegerilor pentru Primăria de la Bălți. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook, marți, 7 decembrie.

„Onoarea politică este mai importantă decât victoria în alegeri. Prin urmare, declar oficial că am decis să boicotez campania pentru Primăria de la Bălți. M-am consultat cu președintele PSRM, Igor Dodon, și colegii mei de partid, și toți avem aceeași părere: aceste alegeri sunt discreditate și nu au legitimitate morală, politică sau juridică. Declarăm boicot al abuzurilor și acțiunilor ilegale comise de reprezentanții aparatului prezidențial, Guvernului și CEC”, a scris Nesterovschi pe Facebook.

Alexandr Nesterovschi îl îndeamnă și pe candidatul independent Nicolai Grigorișin, precum și pe alți candidați să boicoteze aceste alegeri, pe care le cataloghează ca fiind ilegale.

„Dragi candidați, nu vă fie rușine, nu trădați locuitorii, făcând jocurile Maiei Sandu și grupului ei, nu faceți parte din insultarea orașului nostru. Arată puțină demnitate! Haideți să dăm un exemplu pentru toată țara și să ne unim pentru a lupta împotriva regimului cretin instaurat de Maia Sandu și PAS”, a mai spus Nesterovschi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X