ULTIMA ORĂ! Alertă cu bombă la Președinția R.Moldova. Primele imagini de la fața locului

Autor: , in Actualitate / Social / 7 decembrie, 2021, 10:45

La Președinția Republicii Moldova a fost anunțată alertă cu bombă. La fața locului au venit echipele specializate. Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL de reprezentanții Poliției Capitalei.

UPDATE: Alerta cu bombă s-a dovedit fi una falsă.

„La data de 07 decembrie 2021 orele 10:20, un bărbat necunoscut a sunat la serviciul 112 și a spus că deține informații precum că un bărbat confecționează acasă bombe si el presupune ca ar urma să plaseze una în clădirea Președinției. Polițiștii au dispus acțiuni de identificare a persoanei care a făcut apelul, astfel în urma măsurilor întreprinse, a fost identificată. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 30 de ani, locuitor a capitalei, care stă la evidența medicului psihiatru. Anterior a mai făcut astfel de apeluri. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat Natalia Stati.

Știrea inițială:

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU, fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh.

Forțele de ordine au încercuit zona.

Conform legislației, individul care a făcut apelul riscă amendă în mărime de la 27.500 la 42.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Sursa foto: COTIDIANUL

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X