(VIDEO) Maia Sandu participă la Summitul pentru Democrație: Discutăm despre provocările globale ce stau în fața noastră a tuturor

Autor: , in Actualitate / Politic / 9 decembrie, 2021, 16:35

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu a anunțat astăzi, 9 decembrie, că participă la Summitul pentru Democrație, organizat în format virtual la inițiativa președintelui Statelor Unite, Joe Biden.

Șefa statului a subliniat că în cadrul summit-ului se va discuta despre provocările globale ce stau în fața noastră a tuturor.

„Particip astăzi la Summitul pentru Democrație, organizat în format virtual la inițiativa președintelui Statelor Unite, Joe Biden. Împreună cu alți șefi de state și guverne, discutăm despre provocările globale ce stau în fața noastră a tuturor, indiferent dacă venim dintr-o țară mare sau mică, bogată sau mai săracă”, a declarat Maia Sandu.

Președinta a menționat că urmează să vorbească și despre eforturile țării noastre de a preveni și a combate corupția.

„În mesajul video adresat participanților la Summit, am vorbit despre fragilitatea democrației și despre soluțiile necesare pentru consolidarea ei: investiția în oameni, eliminarea corupției și solidaritatea globală, esențiale pentru apărarea valorilor guvernării pentru cetățeni și restabilirea încrederii în stat. Iar la 19.00 (ora Republicii Moldova) voi vorbi despre eforturile țării noastre de a preveni și a combate corupția”, a conchis Maia Sandu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X