Șor anunță începerea procedurii de impeachment împotriva președintei: „Mulți vor spune că nu ne ajung voturi”

Autor: , in Actualitate / Politic / 10 decembrie, 2021, 16:25

Partidul Șor începe de luni, 13 decembrie, procedura de impeachment împotriva președintei Maia Sandu. O declarație în acest sens a fost făcută de liderul formațiunii, Ilan Șor, în cadrul unei conferințe de presă. Politicinul a menționat că singura soluție de salvare a R. Moldov este demiterea șefei statului și organizarea unor alegeri parlamentare și prezidențiale anticipate.

„Începând cu ziua de luni, Partidul Șor inițiază procedura de impeachment împotriva președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Înțeleg că mulți vor spune acum că nu ne ajung voturi în Parlament. Așa este. Dar mizez pe faptul că mulți deputați care au intrat în Parlament pe listele PAS, care au crezut în intenții sincere, care sunt oameni sinceri și de treabă, dar care astăzi au văzut genocidul împotriva propriului popor, vor analiza atent și se vor gândi bine cum trebuie de votat în numele cetățenilor și în numele salvării țării. Vom lansa, de asemenea, o amplă campanie de colectare de semnături pentru a cere demisia doamnei președinte”, a declarat Șor.

Deputatul fugar a mai adăugat că, în paralel, va fi demarată procedura de acordare a votului de neîncredere în Parlament și a îndemnat toate forțele politice parlamentare și extraparlamentare să susțină acest demers.

„Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, tot ce vă spun eu sunt lucruri evidente pe care le simțiți pe propria piele în fiecare zi. În fiecare zi, viața oamenilor devine din ce în ce mai grea. Dacă astăzi nu vom opri acest dezmăț, mâine ar putea fi prea târziu. V-au adus la limita sărăcii, v-au călcat în picioare opinia, v-au furat votul. Ce trebuie să se mai întâmple ca să vă convingeți că puterii actuale nu-i pasă deloc de interesul oamenilor de rând? Cred că este destul. Trebuie să ne oprim și să spunem STOP!”, a mai spus politicianul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X