„Sperăm să vă placă”. Ștefan Bănică a lansat primul duet cu soția lui, Lavinia, înainte de Crăciun (VIDEO)

Autor: , in Externe / Social / 14 decembrie, 2021, 17:45

În prag de sărbători, Ștefan Bănică jr a venit cu o surpriză pentru cei care îi iubesc muzica. Artistul a relansat o piesă de anul trecut, în duet cu soția lui, Lavinia Pârva. De altfel, este pentru prima oară când cei doi cântă împreună.

„Cel mai nou cântec al meu de Crăciun, compus anul trecut, se numește «CRĂCIUNUL, VINE CRĂCIUNUL». Astăzi am relansat acest cântec în duet cu Lavinia. Sperăm să vă placă și să vă aducem în case atmosfera magică a Crăciunului. #CraciunulVineCraciunul”, a scris Ștefan Bănică jr pe contul de Facebook.

Ștefan și Lavinia au împreună un băiețel

În iunie 2019, Lavinia Pârva a născut primul ei copil și al treilea pentru Ștefan Bănică jr.

Cântăreața s-a împărțit în ultima vreme între viața de familie și cariera ei. Acum, vedeta a recunoscut că nu își dorește al doilea copil, Alexandru îi ocupă tot timpul, mai ales că nu are bonă, scrie Libertatea.ro.

De când a născut, Lavinia Pârva s-a dedicat creșterii băiețelului. Cea care a ajutat-o mereu a fost mama ei, nu a apelat la o bonă. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, vedeta a făcut dezvăluiri despre viața ei ca mamă.

„Am ales să fiu mamă cu normă întreagă. M-a ajutat foarte mult mama mea, a stat cu mine zi de zi. Acum a plecat la Timișoara, să mai respire și ea, dar mă bucur că am ales ca Alex să nu crească cu nicio bonă, ci cu mama sau bunica. Sunt mândră că nu a fost nevoie ca cel mic să stea prea mult alături de altcineva. A crescut frumos, doar că știi și tu cum e perioada asta de la 2 ani și jumătate”, a povestit Lavinia Pârva.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X