Ceban acuză guvernarea de atac raider: Dacă nu vă retrageți prostiile, cei mai mari agenți economici vor fi deconenctați de la rețeaua publică

Autor: , in Actualitate / Politic / 15 decembrie, 2021, 10:23

Primarul Capitalei, Ion Ceban, lansează noi acuzații. În cadrul unei conferințe de presă, miercuri, 15 decembrie, edilul acuză guvernarea de atac raider asupra întreprinderilor municipale, în special asupra SA „Apă-Canal Chișinău”. În acest context, amenință că va deconecta cei mai mari agenți economici de la rețeaua publică de alimentare cu apă, în cazul în care Inspectoratul pentru Protecția Mediului nu-și va retrage și nu anulează penalitățile în sumă de 12 milioane de lei pe care trebuie să le plătească întreprinderea municipală.

„Anunț public despre ultimul atac raider asupra întreprinderilor municipiului Chișinău, în special asupra SA „Apă-Canal Chișinău”. Dacă cei de la Inspectoratul pentru Protecția Mediului nu-și retrag jupuierea de 12 milioane de lei care trebuie să fie achitați de întreprinderea municipală pe motive absolut alogice, atunci declar public că, de săptămâna viitoare, chiar din ziua de luni, cei mai mari agenți economici din industria alimentară vor fi deconenctați de la rețeaua publică”, a declarat Ion Ceban.

„Dacă nu vă retrageți prostiile pe care le-ați înaintat municipiului, atunci vă asumați absolut toate consecințele”, a mai spus Ceban.

Precizăm că, anterior, șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului, Ion Bulmaga, a negat acuzațiile lansate de Ion Ceban.

Bulmaga susține că acțiunile Inspectoratului Mediului au fost conform legislației în vigoare privind controlul de stat asupra activității de întreprinzător.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X