Veste bună pentru utilizatorii WhatsApp, după noua schimbare: Mesajele vocale pot fi ascultate înainte de a fi trimise

Autor: , in IT/Ştiinţă / Social / 16 decembrie, 2021, 21:04

Oficialii WhatsApp au anunțat cea mai nouă funcție de care poți profita deja în populara aplicație de chat. Este vorba de un update care te scapă de mult stres și te ajută să nu mai fii obligat să ștergi mesaje expediate.

Indiferent dacă îți plac sau nu mesajele vocale expediate prin intermediul aplicațiilor precum WhatsApp sau Facebook Messenger, acestea sunt incredibil de populare, datorită rapidității, scrie Playtech. Ții apăsat pe un buton, spui câteva cuvinte, iar când ai luat degetul de pe respectivul buton, gândurile tale au ajuns deja la destinatar.

De acum înainte, însă, mesajele vocale pe WhatsApp vor fi ajuns la un alt nivel printr-o particularitate pe cât de simplă, pe atât de utilă. Poți asculta mesajele vocale înainte să le trimiți. Ca să faci asta, apeși pe microfonul din fereastra de dialog ca de obicei. Faci un gest de slide în sus pentru a înregistra mesajul în modul hands-free (mâini libere), fără butonul apăsat. Apeși pe stop în centru când ți-a terminat de formulat gândurile și pe play ca să te asiguri că ai spus tot ce aveai de spus. Dacă ești mulțumit de rezultate, rămâne doar să expediezi mesajul audio și cam atât.

Rămâne acum să vedem când va ajunge aceeași funcționalitate pe Messenger și Instagram, celelalte servicii de sub umbrela Meta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X