Natalia Ursachi, mesaj de mulțumire pentru Maia Sandu, după ce a fost grațiată: Vă rămân profund recunoscătoare (DOC)

Autor: , in Actualitate / Politic / Social / 17 decembrie, 2021, 17:03

Natalia Ursachi, mamă a cinci copii, recent grațiată, a expediat o scrisoare președintei Maia Sandu, în care îi mulțumește pentru că a găsit timpul și resursele sufletești necesare pentru a-i soluționa cazul, în ciuda tuturor piedicilor care au existat.

„Bucuria de a-mi revedea copilașii nu poate fi descrisă în cuvinte. Fetița cea mai mică avea două luni când am fost dusă la închisoare, iar acum are aproape doi anișori. Am plâns ore întregi, când am ajuns acasă. Este greu să vă descriu în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc acum, însă mă bucur enorm că pot fi din nou alături de copiii mei pe care îi iubesc ca ochii din cap”, este menționat în scrisoarea pe care Natalia Ursachi i-a expedat-o Maiei Sandu.

Vezi și: Primele declarații ale Nataliei Ursachi, după eliberarea din penitenciar: Cel mai dureros este că nu am suferit numai eu

Femeia din Drochia, condamnată la șase ani de închisoare pentru că nu a putut achita un credit, apoi grațiată, a făcut și două promisiuni.

„Mă închin în fața dumneavoastră cu recunoștință și adâncă mulțumire și mă rog bunului Dumnezeu să vă dea putere în tot ceea ce faceți, și oameni cu suflet frumos în jurul dumneavoastră. Fiind la libertate, vă asigur că voi depune toate eforturile pentru a întreține cei cinci copilași, dar și pentru a întoarce datoria bănească lui Vitalie Plugari”, se mai menționează în scrisoare.

Acum cinci ani, ea și-a luat o mașină de cinci mii de euro, că să presteze servicii de taxi și să-și hrănească micuții pe care îi crește singură, dar nu a fost în stare să mai achite, transmitea miercuri, 7 octombrie 2020, Pro TV Chișinău.

„Mașina a luat-o cu 5 mii și ceva de euro și spunea că 2 mii de euro a luat de la acest om și au crescut procentele până la 11.200 de euro”, a spus mama femeii.

În anul 2020, ZdG a scris că Natalia Ursachi a împrumutat 2.500 de euro și a luat un automobil BMW 320 de la Vitalie Plugari, un bărbat care plasase pe un site specializat anunțul că își vinde automobilul, nereturnând nici banii, nici bunul mobil. Curtea de Apel Bălți a condamnat-o pe femeie la șase ani de închisoare pentru escrocherie săvârșită în proporții deosebit de mari și a obligat-o să restituie suma de 11.200 de euro, dedusă din valoarea mașinii – 8.700 de euro – și datoria de 2.500 de euro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X