(VIDEO) Mitropolitul Vladimir l-a felicitat pe Vladimir Krasnoselski pentru „victoria uimitoare” la alegerile considerate ilegale

Autor: , in Actualitate / Politic / Social / 17 decembrie, 2021, 15:33

Mitropolitul Vladimir a transmis un mesaj de felicitare lui Vadim Krasnoselski cu ocazia victoriei la pretinsele alegeri care s-au desfășurat în stânga Nistrului pe 12 decembrie 2021. Precizăm că, pe pagina Mitropoliei de la Chișinău a fost publicată o notă informativă despre vizita mitropolitului la la Tiraspol, dar fără a se anunța despre întâlnirea cu Vadim Krasnoselski.

Totodată, pe site-ul conducerii nerecunoscute din stânga Nistrului a fost publicat un video cu întâlnirea ÎPS Vladimir, însoțit de secretarul Mitropoliei – Vadim Cheibaș, dar și cu Vadim Krasnoselski.

„Vă doresc să vă ajute Dumnezeu în această misiune grea de a sluji poporul, statul și pe Dumnezeu, care necesită putere, răbdare și abilități de a conduce oamenii. Vă doresc ca în viitor să nu uitați că suntem creștini ortodocși. Aceste mișcări pro-vest nu vin de la Dumnezeu, vin din altă parte înspre noi, spre rădăcinile noastre ortodoxe. Noi suntem slujitorii bisericii ortodoxe ruse pe teritoriul Republicii Moldova și ne străduim să păstrăm puritatea ortodoxiei atât cât reușim. Și reușim atunci când ne susține și conducerea țării, dacă ei sunt cu noi pe aceeași undă, atunci va fi și pace în țară”, a spus Mitropolitul Vladimir, citat de Replica Media.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X