Ambuteiajele din centrul Capitalei. Ceban propune ca parcările Parlamentului și a Guvernului să devină publice

Autor: , in Actualitate / Social / 20 decembrie, 2021, 15:22

Primarul Capitalei, Ion Ceban, propune ca parcările de la Parlament și Guvern să fie publice. Edilul argumentează că în acest vor fi atenuate ambuteiaje din centrul Capitalei.

În cadrul ședinței Primăriei de luni, 20 decembrie , edilul a venit cu critici la adresa deputaților.

„Cineva încălzește fotoliul de deputat, nu face mai mult nimic decât să promoveze niște legi comode pentru interesele personale și undele interese de grup, nu face nimic decât să facă poze prin oraș și să arate că sunt ambuteiaje. Domnilor deputați și doamnelor deputate, ambuteiaje sunt, deoarece unele străzi sunt în reparație, mai sunt ambuteiaje în centrul orașului deoarece toată lumea se concentrează la brad, la târgurile de Crăciun, dacă mergi câteva străzi la deal, la vale, sunt și locuri libere. Parcarea multietajată a Parlamentului, dar și parcarea de lângă instituție poate să devină parcare publică, în orele înafara programului de lucru a deputaților. Același principiu l-am putea aplica și în cazul parcării Guvernului. Cu siguranță părinții și copiii vă vor adresa un gând bun pentru acest gest”, a spus Ceban.

Edilul susține că ograda Primăriei este accesibilă pentru toată lumea: „Rog Direcția Transport să faceți această solicitare măcar pe perioada sărbătorilor către bravii noștri guvernanți”.

„Așteptăm în continuare acea Centură a Chișinăului, promisă și mult-lăudată de guvernarea actuală, proces început deja de doi ani. Ne-am implica la maximum toate resursele și forțele în acest proiect național, doar dacă v-ați apuca în sfârșit să faceți ceva. Dacă nu aveți capacitatea de a gestiona ambuteiajele, să diminuați criminalitatea, actele de huliganism și vandalizare, comerțul ilicit și să luptați cu parcările ilegale. Întoarceți Chișinăului POLIȚIA MUNICIPALĂ! Vă voi demonstra că împreună cu o echipă de profesioniști, care chiar există, voi face regulă în oraș pe toate aceste segmente. Dați-ne Poliția înapoi cu tot cu buget așa cum ați furat-o de la municipalitate. Și promit că în jumătate de an voi face ordine în Chișinău, dacă voi nu puteți. Dar voi nu puteți!”, a conchis Ceban.

Anterior, Ceban spunea că ambuteiajele din oraș sunt rezultatele unui sabotaj intenționat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X