„Un show înainte de Anul Nou”. Partidul Șor, despre ședința pe tema ridicării imunității lui Ilan Șor

Autor: , in Politic / 21 decembrie, 2021, 17:07

„O nouă ședință, o nouă farsă”. Așa au calificat deputații Partidului Șor ședința de marți a Comisiei juridice numiri și imunități a Parlamentului, la care au fost examinate cererile procurorilor de retragere a imunității parlamentare președintelui Partidului Șor, Ilan Șor.

Potrivit deputatului Partidului Șor, Vadim Fotescu, ședința a fost organizată doar pentru bifă, deoarece nimeni dintre cei prezenți nu a încercat să pătrundă în esența lucrurilor.

Potrivit lui, totul este decis deja, iar deputații din majoritatea parlamentară își bat joc în cel mai urât mod cu putință de normele legale și de Regulamentul Parlamentului.

„Este o formalitate, totul se face pentru bifă, cu încălcarea legii, a drepturilor și normelor, din toate punctele de vedere, dacă ne raportăm la jurisprudență, Regulamentul Parlamentului și legislația Republicii Moldova. Dorințele PAS sunt executate cum ai da din bagheta magică. Este un nou show în ajun de Anul Nou, deoarece altceva autoritățile n-au ce să ofere populației”, a scris la acest subiect deputata Marina Tauber.

Potrivit ei, puterea organizează aceste show-uri, pentru a distrage atenția opiniei publice de la „dezastrul social și economic în care a adus țara”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X