(VIDEO) Mesajul Maiei Sandu, la un an de când a fost învestită în funcție: Cu eforturi comune, putem oferi țării noastre un prezent prosper și un viitor pe măsură

Autor: , in Actualitate / Politic / 24 decembrie, 2021, 16:22

La un an de când a fost învestită în funcție, președinta Maia Sandu a publicat un material video, dar și a scris un mesaj în care mențioează că împreună putem schimba în bine țara noastră, Republica Moldova.

Șefa statului a subliniat că nu există soluții rapide pentru unele greutăți.

Pe 24 decembrie 2020, datorită votului dumneavoastră, am fost învestită în funcția de Președinte al Republicii Moldova. Împreună, am reușit multe lucruri bune în acest an, dar am avut parte și de momente dificile. Facturile și prețurile, majorate din cauza pandemiei și a crizei economice, afectează oamenii cu venituri modeste. Știu că e greu. Nu există soluții rapide pentru aceste greutăți. Trebuie doar să lucrăm mai mult, mai bine, în toate instituțiile. Asta vom face – cu acest gând îmi încep fiecare zi.

Avem de construit, în Moldova, un stat cu o economie viguroasă, cu infrastructură bună, cu școli și spitale moderne, o țară în care vrei să trăiești. Primii pași au fost făcuți în acest an, iar în anii care vin, vom continua să ne mișcăm înainte, împreună cu colegii din Parlament și Guvern.

Nu am venit în politică să vă furăm – am venit să lucrăm pentru voi. După iarnă mereu vine primăvara. Cu eforturi comune, putem oferi țării noastre un prezent prosper și un viitor pe măsură. Împreună putem schimba în bine țara noastră, Republica Moldova”, a spus Maia Sandu.

Amintim că Maia Sandu, candidata Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), a câştigat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova. CEC a declarat valabile 1.633.621 de voturi din totalul de 1,65 de milioane exprimate. Pentru Maia Sandu au votat 943.006 de alegători (57,72%), iar Igor Dodon a acumulat 690.615 de sufragii (42,28%). Diferențe dintre cei doi este de peste 250 de mii de voturi, cea mai mare din istoria unui scrutin prezidențial în țara noastră.

Vezi și: Maia Sandu a prezentat în detalii principalele priorități, după ce va fi învestită în funcție (VIDEO)

La data de 10 decembrie, Curtea Constituțională (CC) a validat rezultatulele alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie 2020.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost învestită în data de 24 decembrie 2020.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X