Un fost campion mondial de kickboxing a decedat din cauza complicațiilor Covid-19. Inițial a refuzat să accepte că s-a infectat

Autor: , in Sport / 27 decembrie, 2021, 17:43

Fostul campion mondial de kickboxing, Frederic Sinistra, a decedat la vârsta de 41 de ani, în locuinţa sa din Belgia, după ce s-a infectat cu Covid-19, relatează presa internaţională. Triplul campion mondial a refuzat să accepte că a contractat virusul şi a decedat în urma complicaţiilor.

Frederic Sinistra, cunoscut drept „The Undertaker” (Groparul) în comunitatea de kickboxing, fusese internat în spital luna trecută, după ce a fost forţat de antrenorul său să ceară ajutor medical, iar apoi a postat imagini cu el intubat la terapie intensivă.

Sinistra a spus că a decis să se trateze acasă de acest ”mic virus”, după ce a părăsit spitalul la finalul lunii noiembrie, însă a decedat ulterior din cauza complicaţiilor. Bărbatul a refuzat să accepte și să folosească denumirea de Covid-19. Mai mult, el s-a pronunţat împotriva vaccinului și a criticat public restricţiile impuse de guvern în Belgia.

Fostul campion a anunţat pe 26 noiembrie că meciul său programat pe 4 decembrie a fost anulat şi s-a declarat ”dezgustat” de acest lucru, notează Agerpres.

„Un luptător nu renunţă niciodată, voi reveni mai puternic’”, a anunţat el în social media, completând ulterior: „M-am născut prematur şi voi continua să lupt până la moarte ca un bărbat care nu renunţă niciodată şi care va muri fără regrete”.

Sinistra a fost campion mondial şi european de kickboxing, având un palmares de 39 de victorii şi 9 înfrângeri la profesionişti, fiind considerat la un moment dat ”cel mai puternic om din Belgia”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Fred sinistra (@fred_sinistra)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X