(FOTO) 12 gherete au fost făcute scrum, în urma unui incendiu la o piață din Briceni. Au intervenit patru echipaje de pompieri

Autor: , in Actualitate / Social / 28 decembrie, 2021, 13:29

12 gherete de la o piață din Briceni au fost făcute scrum, în urma unui incendiu care a izbucnit în noaptea de 28 decembrie. Pentru stingerea incendiului au intervenit patru echipaje de pompieri.

Pmpierii din nordul țării au intervenit pentru a lichida un incendiu în orașul Briceni. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 00:53. Potrivit informațiilor înregistrate, arderea a izbucnit lângă piața orășenească.

Ajunși la fața locului, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au stabilit că focul a cuprins o hală comercială pe teritoriul pieții cu pericolul de răspândire spre alte spații comerciale. Pentru stingerea incendiului au intervenit patru echipaje de pompieri, care au localizat arderea către ora 01:51.

Incendiul a fost lichidat complet la ora 05:47.

Conform IGSU, nicio persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus încăperea cu 12 gherete cu produse alimentare, haine și alte bunuri materiale depozitate în interior pentru comercializare. Focul nu s-a răspândit spre alte spații comerciale din preajma, fiind salvate alte trei gherete cu marfă. Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X