Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Mesajul transmis

Autor: , in Actualitate / Politic / 30 decembrie, 2021, 16:43

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost felicitată de omologul rus Vladimir Putin cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Vladimir Putin a felicitat-o ​​pe Maia Sandu, menționând că „dezvoltarea constructivă a relațiilor ruso-moldovenești, cooperarea reciproc avantajoasă în diverse domenii ar veni în întâmpinarea intereselor popoarelor Rusiei și Republicii Moldova”.

Vladimir Putin a felicitat mai mulți lideri ai lumii cu ocazia Crăciunului și Anului Nou, printre care și președinții Abhaziei, Armeniei, R. Moldova, Belarusului, Kazahstanului.

Amintim că, Vladimir Putin i-a transmis Maiei Sandu un mesaj de felicitare cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova.

„Stimată Maia Grigorievna, primiți sincerele felicitări cu ocazia aniversării a 30 de ani de independență a Republicii Moldova.

Popoarele țărilor noastre sunt legate de secole de prietenie și respect reciproc. Sunt convins că prin eforturi comune am putea asigura o dezvoltare constructivă a dialogului bilateral și a cooperării în mai multe domenii. Aceasta corespunde, fără îndoială, intereselor cetățenilor Rusiei și ai Republicii Moldova și a consolidării stabilității și securității regionale. Vă doresc, Maia Grigorievna, multă sănătate și succes, iar conaționalilor dumneavoastră – fericire și bunăstare”, se arată în mesajul expediat de liderul de la Kremlin.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X