O supravieţuitoare a cancerului a murit din cauza unui prieten care a venit să joace cărți, ascunzând că are COVID-19

Autor: , in COVID-19 / 3 ianuarie, 2022, 19:57

O supravieţuitoare de cancer a murit de COVID, infectată de un prieten care şi-a ascuns boala ca să joace cărţi.

Femeia de 82 de ani care a supravieţuit cancerului a luat virusul de la un prieten care ar fi ascuns infecţia pentru a se putea întâlni cu toţii şi a juca cărţi, susţine familia femeii, citată de Daily Mail.

Barb Bartolovich din Ohio a fost vaccinată împotriva COVID şi a luat măsuri stricte de siguranţă, inclusiv să socializeze doar cu persoane care erau, de asemenea, vaccinate.

Nepoata ei, Lauren Nash, din Michigan, susţine că Bartolovich a decis să participe la o partidă de cărţi după ce toţi invitaţii au pretins că sunt vaccinaţi. Cu toate acestea, unul dintre participanţi ar fi omis să dezvăluie că era bolnav de COVID.

Familia a aflat că persoana respectivă are COVID pentru că a recunoscut acest lucru, după ce vârstnica s-a îmbolnăvit – relatează Mediafax.

Lauren Nash se declară revoltată de faptul că prietenul bolnav de COVID şi-a asumat riscul de a răspândi un „virus dovedit mortal” doar pentru a juca o partidă de cărţi. Acum, în urma morţii ei, Lauren Nash îi roagă pe ceilalţi să se asigure că sunt în siguranţă, mai ales că varianta Omicron se răspândeşte rapid.

Barb Bartolovich a murit pe 21 decembrie la Mercy Health-St. Elizabeth Health Center din Boardman, Ohio, după ce a fost spitalizată şi ventilată.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X