Maestrul Nicolae Botgros s-a îmbolnăvit a doua oară de COVID-19 (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 5 ianuarie, 2022, 12:34

Maestrul Nicolae Botgros, în vârstă de 68 de ani, s-a infectat a doua oară cu COVID-19. Dirijorul orchestrei Lăutarii din Chișinău se află acum în carantină la domiciliu și spune că se simte bine.

Nicolae Botgros regretă că a ratat evenimentele din seara de Revelion.

„Am Covid-19 pentru a doua oară, dar este o formă uşoară, seamănă mult cu o răceală. Am fost vaccinat cu două doze. Prima oară când am avut COVID-19 a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult. Prima oară a fost o formă gravă. A fost cel mai greu moment din viața mea, când eu mi-am luat rămas bun de la toți, dar am supraviețuit”, a mărturisit Nicolae Botgros în cadrul unei emisiuni de la Prima TV.

Vezi și: „Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea”. Nicolae Botgros a decis ca toate paginile care îl reprezintă să fie „blocate, închise, oprite”

Botgros speră că în 2-3 zile își va reveni.

„Văd că acum e mai uşor, nu am trecut prin febră şi prin problemele cu saturaţia, dar încă stau acasă în carantină”, a mai povestit maestrul Botgros.

După prima infectare cu virusul, artistul a ajuns la terapie intensivă, fiind conectat la aparte. Atunci, Nicolae a fost spitalizat 3 săptămâni şi şi-a revenit greu după ce a ieşit negativ.

La acest subiect: Veste bună! Nicolae Botgros s-a tratat de COVID-19 şi a fost externat din spital

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X