Doi bărbați au fost salvați dintr-un incendiu care a cuprins un apartament din sectorul Râșcani al capitalei

Autor: , in Actualitate / 9 ianuarie, 2022, 13:36

Doi bărbați au fost salvați de pompieri dintr-un incendiu produs după miezul nopții, pe 9 ianuarie. Potrivit primelor informații, arderea a avut loc într-un apartament dintr-un bloc de locuit de tip cămin din strada Studenților 2/3 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 01:34. La fața locului pentru lichidarea incendiului au intervenit trei echipe de pompieri.

Salvatorii au stabilit că o cameră de la etajul 2 cu suprafața de 12 metri pătrați este cuprinsă de flăcări.

Imediat, pompierii au efectuat desfășurarea de luptă și au mers în recunoaștere. În procesul de intervenție angajații IGSU au reușit să salveze doi bărbați care se aflau în interiorul apartamentului afectat de ardere.

Bărbații au fost evacuați, iar serviciul medical de urgență i-a transportat la spital.

În urma incendiului, o persoană a primit combustii pe 15% din suprafața corpului fiind internată la Centrul de Combustii din capitală, iar a doua persoană a primit intoxicații cu produsele de ardere a căilor respiratorii fiind preluată de medici la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău. Ambii bărbați primesc îngrijiri medicale, starea acestora fiind de gravitate medie.

Incendiul a fost localizat la ora 01:46 și complet lichidat la ora 02:02. Datorită intervenției echipelor IGSU, arderea nu a obținut răspândire.

Cauza și circumstanțele de producere a incendiului urmează a fi stabilite.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X