„Eu te preîntâmpin. Vorbește în limba rusă”. O șoferiță din Bălți, prinsă beată la volan

Autor: , in Social / 10 ianuarie, 2022, 18:03

O femeie din Bălți care se afla în stare de ebrietate în timp ce conducea un BMW a fost prinsă de polițiști, luni dimineață, 10 ianuarie. Chiar dacă a refuzat să fie testată cu aparatul Drager, femeia a fost înlăturată de la volan, iar mașina a fost dusă la parcare specială.

Șoferița conducea haotic, astfel, a fost stopată de polițiști.
„La volanul mașinii se afla o tânără de 31 de ani din Bălți, vizibil în stare de ebrietate și cu miros puternic de alcool. Șoferița, a refuzat categoric să fie testată cu aparatul Drager pentru a-i fi stabilit gradul de alcoolemie, respectiv, la moment aceasta este documentată penal”, a precizat Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Șoferița a fost înlăturată de la volan, iar mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială.

Conform legislației, refuzul, împotrivirea sau eschivarea conducătorului mijlocului de transport de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical, în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei, sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical, se pedepsește cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X