Peste 1.000 de șoferi, prinși cu viteză excesivă de Crăciunul pe stil vechi, iar 58 au fost înlăturați de la conducerea mijlocului de transport

Autor: , in Social / 10 ianuarie, 2022, 17:25

Polițiștii au depistat peste 2.300 de șoferi care nu au respectat prevederile Regulamentului Circulației Rutiere, în perioada 7-9 ianuarie. Depășirea limitei de viteză este în topul încălcărilor comise de conducătorii auto. Totodată, 58 de persoane au fost înlăturate de la conducerea mijlocului de transport, fiind în stare de ebrietate.

Peste 2.300 de șoferi care au neglijat regulile de circulație rutieră și au fost sancționați conform legislației în vigoare, dintre care:

-58 de conducători au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport, fiind în stare de ebrietate;
-1.195 de șoferi au depășit limita de viteză stabilită pe sectorul de drum;
– 599 de conducători nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră;
-100 de șoferi nu au acordat prioritate legală pietonilor.

„Noi ne aflăm în continuare pe traseele naționale cât și pe cele locale, pentru ajutorul cetățenilor. Dacă vă aflați într-o situație de risc, nu ezitați să ne cereți ajutorul la numărul unic 112, ori de câte ori aveți nevoie”, este îndemnul angajaților de la Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP).

De asemenea, 102 pietoni au fost amendați pentru traversarea străzii în locuri interzise.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X