(DOC) Președintele raionului Rîșcani rămâne fără apartamentul de serviciu. Hotărârea Judecătoriei Drochia

Autor: , in Actualitate / Politic / 12 ianuarie, 2022, 14:29

Președintele raionului Rîșcani, Vasile Secrieru, rămâne fără apartamentul de serviciu, obținut printr-o decizie a Consiliului raional, scrie Nordnews. Judecătoria Drochia a decis „anularea Deciziei Consiliului raional Rîșcani nr.01/12 din 22.01.2021 „Cu privire la acordarea locuinței de serviciu, proprietate publică a Consiliului raional Rîșcani”.

Hotărârea poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Bălţi în termen de 30 de zile.

Deocamdată, Vasile Secrieru nu a venit cu o reacție la decizia instanței.

Președintele raionului Rîșcani, Vasile Secrieru, a intrat „în gura presei” după ce a reușit să obțină în timp record un apartament de serviciu, reparația căruia a costat bugetul raional mai scump decât prețul locuinței. Apartamentul a fost cumpărat cu 265 de mii de lei, iar reparația a costat 268 de mii de lei.

De asemenea, Vasile Secrieru a fost vizat și într-un scandal legat de școala din satul Hiliuți, raionul Rîșcani.

Blocul sanitar proaspăt renovat al școlii din satul Hiliuți, raionul Rîșcani, a fost inaugurat cu mare fast, cu tăierea panglicii și chiar cu prezența deputatului de circumscripție Vladimir Mizdrenco și a președintelui de raion, Vasile Secrieru, ambii membri PSRM.

Președintele de raion a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la „eveniment”, în care arată noul WC al școlii. În una din fotografii se vede cum doi elevi ai școlii țin simbolica panglică roșie, în timp ce deputatul Mizdrenco și președintele de raion Secrieru, se îndesesc în ușă alături de primarul satului Hiliuți și directoarea școlii, pentru a face poze.

Document Judecătoria Drochia by Davîdov Daniela on Scribd

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X