Un tânăr din Ocnița, cecetat pentru vânzarea drogurilor de peste 2.500.000 de lei. Poliția: Suspectul și-a recunoscut vina

Autor: , in Social / 13 ianuarie, 2022, 17:46

Un tânăr de 24 de ani din raionul Ocnița, a fost reținut pentru vânzarea drogurilor în cantități deosebit de mari. Acesta a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal și riscă închisoare de la 7 la 15 de ani. El și-a recunoscut vina. Valoarea drogurilor pe piața neagră depășește suma de 2.500.000 de lei.

Oamenii legii au efectuat percheziții autorizate în camera de hotel pe care tânărul o închiria, fiind ridicate aproximativ 3 kg de substanțe narcotice sub forma de PVP (numite „sare”), marijuană și amfetamină sub formă de cristale.
Astfel, substanțele narcotice au fost fasonate în: 6 pachete de tip zip-lock în care se afla substanță de culoare albastră, 2 pachete de tip zip-lock în care se afla substanță sub forma de praf si bulgări de culoare alba, un pachet de tip zip-lock în care se afla o substanță sub forma de praf si bulgări de culoare gălbuie; un pachet din hârtie în care se afla o substanță vegetală de culoare verde cu miros specific, un cântar.

Toate drogurile depistate au fost ridicate sigilate conform procedurii și îndreptate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare (CTC-EJ) al Inspectoratului General de Poliție (IGP), pentru a fi supuse expertizei chimice.

Valoarea drogurilor pe piața neagră depășește suma de 2.500.000 de lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X