Alerte de călătorie actualizate: Condițiile de intrare pe teritoriul altor state

Autor: , in Actualitate / 14 ianuarie, 2022, 17:57

Ministerul de Externe (MAEIE) anunță despre actualizarea alertelor de călătorie, conform situației de vineri, 14 ianuarie.

Noua listă poate accesată AICI.

Potrivit MAEIE, datele din tabel pot fi modificate urmare a adoptării de către autoritățile statelor străine a deciziilor care pot afecta condițiile și regulile de intrare. Călătorii urmează să verifice cerințele de deplasare pe sursele oficiale din statele de destinație.

Informațiile privind alertele de călătorie sunt publicate în regim operativ inclusiv de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare (lista poate fi accesată pe pagina web a ministerului).

Centrul de Apel (pentru informații consulare): Pentru comoditatea cetățenilor este activat un Centru de Apel, care poate fi contactat la numerele de telefon 0 800 909 90 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova sau numărul 022 23 20 02. Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova).

În afara programului cu publicul, cetățenii pot expedia un mesaj: prin email la call.center@mfa.gov.md sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel și pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Alerte neschimbate de la ultima actualizare: Albania; Bosnia și Herțegovina; Cehia; Croația; Emiratele Arabe Unite; Germania; Islanda; Italia; Macedonia de Nord; Malta; Muntenegru; Norvegia; Polonia; Qatar; Regatul Arabiei Saudite; Regatul Țărilor de Jos; Republica Coreea; România; Serbia; Slovenia; Suedia; Turcia; Ungaria.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X