(VIDEO) Imagini șocante la Bruxelles: Un bărbat a împins o femeie în fața metroului. Conductorul a oprit la timp

Autor: , in Externe / 15 ianuarie, 2022, 16:28

Un tânăr a împins o femeie în fața metroului din Bruxelles. Întâmplarea care se putea termina tragic a avut loc în stația Rogier din capitala Belgiei în jurul orei locale 19:45, vineri seara. Din fericire, garnitura de metrou s-a oprit exact înainte să poată lovi femeia.

Femeia a fost împinsă pe șine în timp ce metroul intra în stație, însă ea a fost ajutată rapid de către oamenii din jur să se ridice, a confirmat, pentru publicația Brussels Times, compania publică de transport STIB, care operează metroul.

„Conductorul a reacționat foarte bine, însă este în stare de șoc, precum și victima”, a declarat Guy Sablon, purtător de cuvânt pentru STIB.

Conductorul trenului a văzut persoana pe șine și a oprit exact la timp prin frânarea de urgență, scrie Digi24.

Imaginile de pe camerele de supraveghere îl arată pe cel care a împins-o pe femeie și care apoi a fugit. Alți oameni ce stăteau pe peron au ajutat-o pe femeie să se ridice de pe șine și să se urce înapoi.

Atât poliția cât și serviciile de urgență au fost sunate imediat să intervină. Victima și conductorul metroului au fost duse la spital și după ce au primit îngrijirile necesare li s-a permis să se întoarcă acasă.

Incidentul a dus la întreruperea circulației metrourilor între stațiile Elisabeth și Arts-Loi până la 20:15.

Făptașul a fugit imediat după ce a împins-o pe femeie, însă a fost între timp arestat, a confirmat biroul procurorului general de la Bruxelles sâmbătă dimineață.

„Mulțumită imaginilor cu suspectul distribuite serviciilor de poliție, el a fost interceptat la câteva minute după, în timp ce era în stația de metrou De Brouckère”, a declarat purtătoarea de cuvânt Sarah Durant.

Ca urmare a interogării, tânărul a fost pus la dispoziția procurorului general din Bruxelles, care a cerut ca un mandat de arestare să fie emis pentru tentativă de omor. „Magistratul care examinează cazul va lua o decizie în termenul limită de 48 de ore”, a mai spus Durant.

Între timp, ancheta este în desfășurare pentru a determina exact circumstanțele evenimentelor și motivația suspectului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X