Djokovic va fi expulzat din Australia, după ce pierdut judecata. Reacţia tenismenului

Autor: , in Actualitate / Sport / 16 ianuarie, 2022, 13:35

Novak Djokovic urmează să fie expulzat din Australia după ce a pierdut recursul în instanţă împotriva anulării vizei sale. Djokovic a reacţionat la verdict, spunând că este „extrem de dezamăgit” de decizia judecătorilor de a menţine anularea vizei sale. Acesta a menţionat că nu va face apel la hotărâre, relatează Mediafax.

Reacția integrală a sportivului:

„Aş dori să fac o scurtă declaraţie pentru a aborda rezultatele şedinţei de astăzi a Curţii. Acum îmi voi lua ceva timp pentru a mă odihni şi a mă recupera, înainte de a face alte comentarii în afară de aceasta.
Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia şi nu pot participa la Australian Open.
Respect decizia Curţii şi voi coopera cu autorităţile competente în ceea ce priveşte plecarea mea din ţară.
Mă simt inconfortabil că accentul din ultimele săptămâni a fost pus pe mine şi sper că acum ne putem concentra cu toţii asupra jocului şi
turneului pe care îl iubesc.
Aş dori să le urez jucătorilor, oficialilor turneului, personalului, voluntarilor şi fanilor toate cele bune pentru turneu.
În cele din urmă, aş dori să le mulţumesc familiei mele, prietenilor, echipei, suporterilor, fanilor şi compatrioţilor mei sârbi pentru sprijinul vostru continuu. Cu toţii aţi fost o mare sursă de putere pentru mine”.

Djokovic a pierdut „meciul” cu autorităţile din Australia

După 10 zile de lupte juridice, trei judecători au dat ceea ce pare a fi o decizie finală cu privire la prezenţa lui Novak Djokovic în ţară pentru Australian Open.

Decizia ministrului australian al imigraţiei, Alex Hawke, de a anula viza lui Djokovic este menţinută.

Numărul unu mondial la masculin se confruntă acum cu o expulzare iminentă din Australia şi cu o posibilă interdicţie de trei ani de a intra în ţară.

Djokovic are foarte puţine posibilităţi de a contesta decizia judecătorilor înainte de primul său meci programat la Open, mâine seară.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X