George Simion, stropit cu cerneală în timpul manifestațiilor de la Iași, dedicate Zilei Principatelor Române

Autor: , in Actualitate / Externe / 24 ianuarie, 2022, 12:04

George Simion, liderul AUR, a rămas în Piaţa Unirii din Iaşi, pentru a sărbători Unirea Principatelor Române, deşi autorităţile locale nu au organizat niciun eveniment oficial. El a fost stropit cu cerneală în timpul manifestărilor.

Liderul AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală în timpul manifestărilor de la Iaşi, în ziua Unirii Principatelor Române, la 24 Ianuarie. Bărbatul care l-a atacat pe politician a fost ridicat de către jandarmi.

„Nu mă supăr şi chiar îi rog pe poliţişti să nu îl amendeze pe individ. Noi îi iubim pe toţi românii”, a transmis George Simion imediat după indident, potrivit Adevărul.

Un eveniment similar a avut loc anul trecut tot în Piaţa Unirii, atunci când primarul Mihai Chirica a fost stropit cu iaurt de către un participant la evenimente.

Un protestatar a ieşit din mulţime şi s-a apropiat de primarul Mihai Chirica, aflat în mijlocul mulţimii şi l-a împroşcat cu iaurt, reproşându-i că nu a făcut nimic pentru construirea unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania şi implicit de Vestul Europei.

Imediat, bărbatul a fost ridicat de către jandarmi, el refuzând să le dea acestora buletinul. Ieşeanul revoltat a fost dus la autospeciala Jandarmeriei şi, cel mai probabil, va fi dus la cea mai apropiată secţie de politie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X