Un bărbat a condus mașina timp de 70 de ani, fără a avea permis de conducere

Autor: , in Externe / 29 ianuarie, 2022, 14:30

Caz uimitor în Nottingham, Marea Britanie, unde o persoană în vârstă a fost oprită de poliţie pentru un control de rutină, situaţia în care şoferul aflat la volanul unui Mini One, un bărbatul născut în 1938, le-a recunoscut agenţilor că nu a susţinut niciodată examenul conducere şi nici nu deţine asigurare pentru automobil.

Un şofer în vârstă de peste 80 de ani, oprit la un control de rutină de către poliţişti, a fost prins fără permis de conducere asupra lui, document pe care, de altfel, nu l-a deţinut niciodată.

Ofiţerii de poliţie din Nottinghamshire l-au arestat pe bărbatul de 80 de ani. Potrivit BBC News, bărbatul, născut în 1938, le-a spus poliţiştilor, miercuri, 26 ianuarie 2022, în faţa unui supermarket din suburbiile oraşului Nottingham, că îşi conduce maşina fără permis de 70 de ani.

Potrivit agentilor sectiei de politie Nottinghamshire, bărbatul a declarat că a început să conducă încă dinainte de a împlini vârsta de 12 ani. În acest timp, nu a fost niciodată oprit de agenţi, pentru controale rutiere de orice fel – scrie Mediafax.

„Din fericire, nu a avut niciodată accidente care ar putea cauza vătămări sau repercusiuni financiare terţilor, în cazul unor daune neasigurate”, a scris Poliţia, pe pagina de Facebook a secţiei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X