(VIDEO) L-a imobilizat cu mâinile goale! Un polițist aflat în afara serviciului a oprit un jaf la un supermarket din Barcelona

Autor: , in Externe / 29 ianuarie, 2022, 15:20

Un polițist din Spania, aflat în timpul liber, a oprit un jaf la un supermarket din apropierea Barcelonei, iar momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere, relatează CNN, citată de Digi24.

Poliția catalană a publicat pe Twitter clipul video al incidentului, joi, iar acesta s-a viralizat în scurt timp, înregistrând peste 220.000 de vizualizări.

În clipul video, surprins de camerele de supraveghere din supermarket, se poate vedea cum bărbatul îl imobilizează pe suspect, punându-l la pământ și apoi luându-i cuțitul cu care era înarmat.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost arestat pentru jaf armat. Acesta avea antecedente și a mai fost acuzat de fapte similare.

Polițistul aflat în afara serviciului a intrat în supermarketul dintr-un cartier din Mataro, la nord-est de Barcelona, în jurul orei locale 16:00, când l-a observat pe suspect stând lângă casier, care părea extrem de tulburat. Casa era deschisă.

Polițistul l-a întrebat pe angajat dacă totul este în regulă, însă suspectul a fost cel care a răspuns. Imediat, polițistul l-a prins pe suspect din spate, iar apoi a urmat o încăierare între cei doi. Polițistul a reușit, într-un final să-l imobilizeze pe suspect.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X