„Două tentative de incendiere”. Persoane necunoscute au aruncat cocktailuri Molotov în obiective de la Tiraspol (FOTO)

Autor: , in Actualitate / Social / 13 mai, 2022, 08:13

Două tentative de incendiere a unor obiective în stânga Nistrului au fost înregistrate în noaptea de 13 mai, a anunțat așa-zisul Minister de Interne din regiunea transnistreană, menționând că incidentele au avut loc în jurul orei 04:00, la distanță de circa jumătate de oră.

Conform informațiilor publicate de pretinsele autorități de la Tiraspol, la ora 04:15, o mașină a oprit la depozitul de petrol al unei întreprinderi, din care a ieșit un necunoscut, a aruncat spre obiect un amestec incendiar și a dispărut. Iarba care ardea s-a stins rapid.

Aproximativ jumătate de oră mai târziu, două cocktailuri Molotov au fost aruncate în clădirea așa-zisului Comisariat Militar Republican. Una dintre lovituri a zburat pe trotuar, a doua a rămas blocată în gratiile ferestrei. Incendiul a fost stins prompt de pază.

Nu au fost raportate pagube sau victime la niciunul dintre locuri. La locul incidentului lucrează echipe de anchetă, împrejurările în care s-a produs incidentul fiind în curs de clarificare.

Fragmentele de sticle de sticlă confiscate cu resturile amestecului incendiar vor fi trimise spre examinare.

„Se știe că mașina avea numere de înmatriculare străine. În republică a fost anunțat planul „Interceptare” și se iau măsuri pentru stabilirea locului mașinii”, menționează așa-zisul Minister de Interne din regiunea transnistreană.

Foto: Пресс-центр МВД ПМР
Foto: Пресс-центр МВД ПМР
Foto: Пресс-центр МВД ПМР
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X