Engleza: atu sau necesitate?

Autor: , in Articol comercial / Social / 17 mai, 2022, 16:12

Învață engleza eficient de oriunde cu Centrul de Limbi Europene Oratorica!

Probabil destul de des te-ai întâlnit cu fraza „cunoașterea limbii engleze este obligatorie”, sau cu site-uri de cumpărături care au versiune de limbă doar în engleză. Ei bine, dintr-un atu în trecut, Engleza a devenit în ultima perioadă o necesitate pentru fiecare din noi, fie că e vorba de călătorii, angajări, cumpărături sau alte chestii, dar nu-ți fă griji, venim noi cu o sugestie pentru tine.

Centrul de Limbi Europene Oratorica oferă atât calitate, cât și accesibilitate pentru toți cei care au nevoie să învețe o limbă străină sau să-și perfecteze nivelul de cunoaștere. Oratorica oferă cursuri de studiere a limbilor: Engleză, Germană, Franceză, Spaniolă, Italiană, Română și Rusă. Poți să te înscrii la cursuri de engleză în Chișinău individual, cât și în cursuri de grup. Pe lângă cele 5 filiale din Chișinău, centrul dispune de o filială în orașul Bălți și mai oferă cursuri de limba engleză online, ceea ce îți dă posibilitatea de a nu pierde timpul pe deplasări.

În cei 10 ani de activitate, centrul a reușit să se extindă nu doar pe teritoriul țării, ci și în afara acesteia. Astfel, începând cu anul 2017, Oratorica are deschise 3 filiale și în țara vecină, Oratorica.ua ocupând poziția de top printre centrele de instruire din orașul Odessa.

Pe canalul lor de YouTube ai șansa să înveți engleza și să faci cunoștință cu cultura britanică de la  Teo, care călătorește și vă face cunoștință cu specificul limbii engleze în alte părți ale lumii. 

Pentru a te înscrie la un test gratuit sau la orice curs, accesează www.oratorica.md sau scrie-le direct pe Facebook și Instagram. 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X