Zdob și Zdub și Frații Advahov au revenit acasă: „Noi am făcut față și cred că am luat locul cel mai bun”

Autor: , in Actualitate / 17 mai, 2022, 11:09

Formația Zdob și Zdub și Frații Advahov au revenit acasă, după ce au reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2022, clasându-se pe locul șapte. Într-o conferință de presă organizată pe peronul Gării Feroviare, ei au povestist depre emoțiile și trăirile pe care le-au avut pe scena din Torino.

Artiștii au ajuns acasă cu trenul și au fost întâmpinți la peronul Gării Feroviare din Chișinău cu aplauze și mesaje de mulțumire din partea fanilor.

Membrii formației au spus că sunt mândri că au făcut ca întreaga Europă să cânte în limba română.

„În scenă a fost Moldova și vreau să vă spun că am fost mândri că am putut cânta în limba noastră, ne mândrim foarte mult”, a spus Vasile Advahov.

Solistul trupei Zdob și Zdub a spus că artiștii s-au simțit în Torino foarte bine, ca acasă.

„Noi ne-am simțit în Torino ca acasă. Am petrecut timpul frumos cu oamenii din România, Moldova, Europa. Noi am făcut față și cred că am luat locul cel mai bun”, a relatat Roman Iagupov, solistul formației Zdob și Zdub.

Totodată, Frații Advahov recunosc că pentru ei au fost prima experiență de acest gen.

„Pentru noi a fost o experienta noua. Ce mi-a placut cel mai mult, a fost ca toti artistii am avut o relatie de prietenie. In ultima seara ne-am imbratisat toti si ne-am spus ca o sa ne fie dor”, a declarat Vasile Advahov.

Formația Zdob și Zdub și Frații Advahov relatează că cea mai mare apreciere penru ei este reacția publicului.

„Reacția publicului a fost atât de mare, nu ne-am așteptat să aibă așa succes piesa. Nu cred că avea să influențeze juriul, pentru noi a fost important publicul. Eu cred că și juriul a dansat pe muzica noastra”, susține Vitalie Advahov.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X