„Astăzi – împărat, mâine – rahat”. Sturza despre Dodon: Când îți dorești să devii persoană publică, trebuie să-ți asumi consecințele

Autor: , in Politic / 24 mai, 2022, 18:35

„Astăzi – împărat, mâine – rahat Sau «от сумы и тюрьмы не зарикйся»”. Aceste exprimări i-au fost dedicate lui Igor Dodon de către fostul premier, Ion Sturza.

„Atunci când îți dorești să devii persoană publică, trebuie să-ți asumi consecințele. Dragostea „populară” este de „moravuri ușoare”. La mulți, la foarte mulți această dragoste, de fapt, falsă, le ia mințile. E ușor să pierzi contactul cu realitatea și să te consideri alesul lui Dumnezeu. Anturajul te ajută mult. Yes, sir! Sunteți cel mai bun! Geniu carpatin! Fotolii, birouri, secretare, paznici, bucătari, pivnițe, grădini și ferme private. Și multe parale în kuliok. Pentru truselea… Numai că cel care oferă, de fapt, te detestă și te va turna la prima strigare”, a scris Sturza pe o rețea de socializare.

„Dar și mai seducător cântă sirenele externe. „Prietenii” cu bancheri, promuri și gunoiște la desert. Pentru? Pentru „privilegiu” de a trimite rapoarte la țar și a răspunde la apelul unui general?!

Și vine ceasul umilinței supreme – percheziții, arestare, judecată, confiscare, rușinea și drama copiilor, rudelor, prietenilor… De acest lucru au grijă „succesorii”. Legea junglei.

A meritat? Fiecare are răspunsul lui… Dar… E o lecție pentru azi și pentru viitor. Nimic nu e veșnic. Nimic nu poate fi ascuns. Și nu doar în politică”, a mai scris acesta.

Vezi și: (VIDEO) Scos din casă cu mascații: Momentul în care Igor Dodon era escortat spre izolator

Amintim că socialistul Igor Dodon a fost reținut astăzi, 24 mai, pentru 72 de ore. Politicianul este suspectat de trădare de patrie, îmbogățire ilicită și finanțare ilegală a PSRM din partea unei organizații criminale. Astăzi, la domiciliul său au avut loc percheziții.

Vezi și: (VIDEO) Îmbrânceli, înjurături, slogane și certuri. Spirite încinse în fața casei lui Dodon: Finul acestuia a sărit la bătaie la Costiuc

Află detalii despre rezultatul perchezițiilor din dosarul „kuliok”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X