ULTIMA ORĂ! Procurorii anticorupție și ofițerii SIS au descins la domiciliul lui Igor Dodon. Liderul PSRM – vizat în dosarul „kuliok”

Autor: , in Actualitate / 24 mai, 2022, 06:40

Ofițerii Serviciului de Informații și Securitate, în comun cu procurorii anticorupție, au descins cu percheziții la domiciliul fostului președinte al R.Moldova și președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon. Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL de procurora de la Procuratura Generală, Mariana Cherpec, responsabilă pentru comunicarea cu reprezentanții mass-media.

„Perchezițiile se efectuează inclusiv la alte locații, imobile deținute prin persoane interpuse, în cadrul dosarului penal pornit în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii: corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminal[, trădare de patrie și îmbogățire ilicită”, a declarat Mariana Cherpec.

Perchezițiile au loc în cadrul dosarului „kuliok”. Mai exact, este vorba de imaginile video din anul 2019 de la sediul PDM în care Vlad Plahotniuc i-a transmis o pungă, în care ar fi bani, președintelui Igor Dodon. În imaginile video prezentate Dodon refuză să ia sacoșa și îi spune lui Plahotniuc să i-o dea lui Costea, care la rândul său o va transmite lui Cornel. Din imaginile video rezultă că banii pe care îi ia Dodon de la Plahotniuc sunt pentru salarizarea celor din PSRM.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X