(VIDEO) Propagandistul preferat al lui Putin afirmă că rușii au fost primiți cu flori în Ucraina: „Nu vom pleca niciodată”

Autor: , in Cultură/Media / 24 mai, 2022, 18:40

Prezentatorul TV rus Vladimir Soloviov, considerat propagandistul favorit al președintelui Vladimir Putin, a declarat în timpul emisiunii sale de luni seara că forțele armate ruse au fost primite cu flori în Ucraina.

Soloviov își începe discursul prin a afirma că separatiștii pro-ruși din regiunile Luhansk și Donețk luptă pentru „pământurile lor”, întrebându-se apoi pentru ce luptă Forțele de Apărare Teritorială ale Ucrainei, alcătuite din batalioanele de voluntari înarmate de Kiev.

După o scurtă intervenție a șefei Russia Today, Margarita Simonian, care în cadrul aceleiași emisiuni a declarat că, dacă Rusia nu câștigă războiul din Ucraina, „se va termina rău pentru toată omenirea”, Soloviov îi îndeamnă pe ucraineni să își „bage mințile în cap”.

Vladimir Soloviov spune că rușii nu vor pleca „niciodată” din Ucraina

Prezentatorul TV pune apoi sub semnul întrebării statalitatea Ucrainei și a limbii ucrainene, afirmând că Occidentul creează o istorie, religie și o limbă falsă pentru poporul ucrainean. „Amintiți-vă cine sunteți! Uitați-vă cine v-a cucerit. Amintiți-vă de trecutul vostru glorios”, îndeamnă el.

Soloviov subliniază apoi că din aceste motive ucrainenii țin partea forțelor de invazie, scrie hotnews.ro.

„Occidentalii spun că ‘[ucrainenii] nu vă întâmpină cu flori’. Ba da, o fac, în masă. În pofida fricii lor, ei ne întâmpină cu drag și ne vor întâmpina și mai cu drag când înțeleg că nu vom pleca niciodată”, susține el.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X