PSRM boicotează ședința Parlamentului și pleacă la proteste: „Parlamentul s-a transformat într-o mașinărie de vot”

Autor: , in Actualitate / 26 mai, 2022, 09:37

Deputații PSRM au plecat de la ședința Parlamentului pentru a participa la protestele împotriva guvernării PAS. „Parlamentul s-a transformat într-o mașinărie de vot, în loc de căutarea unui dialog, noi constatăm că opoziția este ignorată, astăzi e și amenințată cu rafuială politică, acest lucru nu poate fi tolerat, zilnic suntem atacați”, a spus Vlad Batrîncea.

„Din 11 iulie opoziția a fost în mod sistemic obstrucționată, am înaintat 56 de inițiative, doar 2 politice, zeci de ordin social, economic, niciuna nu a fost examinată în plen și niciuna nu a fost susținută de plen, iar referindu-ne la guvern, am obținut 28 de avize dintre care 28 negative, în această situație constatăm că opoziția este obstrucționată, considerăm că lupta politică trebuie să aibă la alegeri, după toți deputații au dreptul să fie auziți, ori cel puțin să prezinte de la tribună. Parlamentul s-a transformat într-o mașinărie de vot, în loc de căutarea unui dialog, noi constatăm că opoziția este ignorată, astăzi amenințată cu răfuială politică, acest lucru nu poate fi tolerat, zilnic suntem atacatați, fel de fel de minciuni. Noi boicotăm ședința de astăzi”, a spus Batrîncea.

În aceste momente, magistrații de la Judecătoria Ciocana examinează cererea procurorilor privind mandatul de arest pentru 30 de zile în privința ex-președintelui Igor Dodon.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X