(FOTO) Accident grav lângă Bardar, Ialoveni, cu implicarea a două autocamioane: Ambii șoferi au murit

Autor: , in Actualitate / Social / 6 iunie, 2022, 15:57

Două persoane au decedat, iar altele două au fost transportate la spital, în urma unui grav accident rutier produs luni, 6 iunie, în aproapierea localității Bardar din raionul Ialoveni.

UPDATE: Polițiștii au stabilit, preliminar, că autocamionul Volvo care se deplasa spre orașul Hîncești, condus de un bărbat de 54 ani, a ieșit la depășirea unei combine agricole și s-a tamponat frontal cu un alt autocamion DAF, condus de un bărbat de 65 ani, care se deplasa în direcția municipiului Chișinău.

În urma impactului, ambii conducători ai mijloacelor de transport au decedat până la sosirea ambulanței. Pasagerii din Volvo, o tânără de 28 ani și fratele ei de 16 ani, copiii șoferului, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Știrea inițială:

Poliția din Ialoveni a fost sesizată aproximativ la ora 12:30 despre producerea unui accident rutier pe traseul Chișinău-Hîncești.

În apropierea localității Bardar, două autocamioane s-au tamponat frontal.

În urma impactului, ambii șoferi au decedat la fața locului, iar două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea ajutorului medical”, a anuțat Inspectoratul General al Poliției.

În urma impactului, ambii șoferi au decedat la fața locului, iar două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea ajutorului medical.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X