Incendiu într-un apartament din Chișinău. La fața locului au venit 4 autospeciale de intervenție, iar proprietarul locuinței a fost evacuat

Autor: , in Actualitate / Social / 6 iunie, 2022, 09:07

Un incendiu s-a produs duminică noaptea, 6 iunie, într-un apartament din sectorul Rîșcani al Capitalei, iar proprietarul a fost evacuat din locuință până la intervenția pompierilor, fiind preluat de medici pentru îngrijiri necesare. Focul a distrus 40% din bunuri materiale din interiorul apartamentului.

Pompierii IGSU au intervenit pentru a lichida un incendiu care s-a produs într-un bloc locativ din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:01.

Potrivit informațiilor, un apartament de la etajul 16 a fost cuprins de flăcări într-un bloc de locuit de pe bulevardul Moscovei 11.

Pentru stingerea incendiului la fața locului au ajuns 4 autospeciale de intervenție, inclusiv o autoscară.

Ajunși, salvatorii au stabilit că arderea s-a produs în interiorul unui apartament cu două camere cu suprafața de 70 m2. Pompierii au reușit lichidarea incendiului către ora 03:03, iar conform IGSU focul a distrus 40% din bunuri materiale din interiorul apartamentului.

Proprietarul apartamentului a fost evacuat din locuința până la intervenția pompierilor, fiind preluat de medici pentru îngrijiri necesare. Alte persoane nu au avut de suferit.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 24 situații de risc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X