„Învață, înțelege, descoperă”. Tinerii, invitați să facă cunoștință cu jocul transformațional despre educația mediatică

Autor: , in Social / 8 iunie, 2022, 15:47

Asociația Obștească SuperLike, cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării a Republicii Moldova, invită toți tinerii din Republica Moldova, în special vorbitorii de limbă rusă să participe în cadrul proiectului: Media Jungle.

Invităm tinerii să fie printre primii din țară care fac cunoștință cu jocul transformațional despre educația mediatică – Media Jungle. Securitatea online, fake news, rețele sociale și multe curiozități despre ele, o pădure întunecată și educoins, vrei să fii pe undă cu noi și să știi despre ce este vorba?! Lasă-ne, până pe 12 iunie datele tale de contact AICI și noi te contactăm!

Iată ce spun alți tineri care au jucat Media Jungle:

Media Jungle este o oportunitate și o modalitate efectivă pentru tineri și adolescenți, astfel încât o informație atât de vastă este redată prin intermediul unui joc de societate, ceea ce le place adolescenților, tinerilor și chiar celor maturi. Datorită acestui lucru, toți jucătorii absorb această informație foarte ușor, combinând utilul cu plăcutul. Media Jungle este, de asemenea, despre cunoaștere, informare și, nu în ultimul rând, despre interacțiune și echipă. Astfel, toți cei care au jucat deja Media Jungle, au acumulat un bagaj de cunoștințe mult mai variat în domeniul educația media. Vă provoc și vă invit cu drag să jucăm Media Jungle, fiindcă este un joc de societate interactiv, prin intermediul căruia cu sau fără voia noastră reușim atât să învățăm lucruri noi despre Educația Media, cât și să ne împărtășim cunoștințele pe care le avem deja”, a comunicat Xenia Neghina, ambasadoarea jocului Media Jungle.

Alexandrina Plămădeală: „Jocul Media Jungle este cel care infiltrează infomația-media cât mai structurat, printr-o modalitate bine lucrată. Astfel, în calitate de Ambasadoare Media Jungle nu pot să spun decât că sunt bucuroasă că prin acest joc tinerii iși dezvoltă anumite abilități și petrec timpul liber util. Pe această cale tind să îndemn tinerii spre conectarea la sesiuni repetitive de joc Media Jungle pentru a capta cât mai multă informație ce ține educația media și ceea ce este defapt un mine-set sănătos când este vorba dspre online, securitatea media și atenția”.

Proiectul Media Jungle este implementat de A.O. SUPERLIKE, cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2022.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X