„Sindromul părului de nepieptănat”. Un băiețel de 3 ani seamnănă izbitor de mult cu premierul britanic Boris Johnson (FOTO)

Autor: , in Actualitate / Externe / 13 iunie, 2022, 15:43

Un băiețel de doar 3 ani este strigat „Boris” de frații lui, din cauza părului blond și rebel care arată similar cu cel al premierului britanic Boris Johnson.

Kohen Jax a avut încă de când era foarte mic un păr incontrolabil, iar mama lui, Aimee Ponsford, crede că băiatul are Sindromul „Părului de Nepieptănat”, o afecțiune care face ca părul să fie zburlit, moale, uscat și imposibil de pieptănat. Până la această vârstă, Kohen a fost tuns doar o dată, pentru că părul este imposibil de ținut sub control.

Aimee Ponsford mai are doi copii mai mari și spune că fiul cel mic este foarte rar chemat pe numele lui real de aceștia, pentru că, în general, îi spun Boris.

„Frații lui îi spun Boris, iar prietenii de la grădiniță s-au obișnuit să-l cheme la fel”, spune femeia. Ea a mai povestit că fiul ei cel mic a fost chel până la vârsta de 1 ani, apoi a început să-i crească un păr fin și alb cu puful.

„Părul lui nu este des, dar pare să fie, pentru că stă mereu ridicat”, a mai spus femeia.

Toți frizerii la care a fost dus băiețelul au fost derutați de podoaba lui capilară și au refuzat să o taie. „A fost tuns o singură dată, de un prieten de familie, dar cu toată răbdarea avută, a reușit să-i taie doar vârfurile”, a mai spus mama.

Deși copilul încă nu a primit un diagnostic oficial, toate semnele indică sindromul „părului de nepieptănat”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X