Președintele Franței, aflat în vizită la Chișinău, mesaj în limba română: Avem multe lucruri în comun și multe de făcut împreună

Autor: , in Actualitate / Politic / 15 iunie, 2022, 18:50

Președintele Franței, Emmanuel Macron a publicat pe pagina de Facebook un mesaj în limba română, la scurt timp după întrevederea cu președinta Maia Sandu.

Macron a mulțumit poporului moldovenesc pentru „primirea călduroasă” pe care a avut-o în cadrul vizitei sale oficiale în țara noastră.

Poporului Republicii Moldova, locuitorilor Chișinăului: vă mulțumesc pentru primirea călduroasă. Vom acționa pentru a consolida și mai mult relația dintre Franța și Uniunea Europeană cu Republica Moldova. Avem multe lucruri în comun și multe de făcut împreună! Pe curând”, este mesajul transmis de Macron în limba română.

Citește și: Declarațiile Maiei Sandu după întrevederea cu Emmanuel Macron: Franța și R. Moldova au inițiat un dialog bun în combaterea corupției, inclusiv în domeniul recuperării activelor furate

Emmanuel Macron a efectuat miercuri, 15 iunie, o vizită de lucru în țara noastră. Liderul francez a fost întâmpinat de președinta Maia Sandu la ora 13:30, la Reședința de Stat de pe strada Nicolae Iorga, 23. Din programul celor doi șefi de stat a mai făcut parte o vizită la Alianța Franceză din Moldova. De asemenea, ei au avut o discuție cu câțiva reprezentanți ai societății civile din țara noastră.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X