Tragedie în raionul Strășeni: Doi bărbați au decedat în timpul unor lucrări de curățare a unei fântâni

Autor: , in Actualitate / Social / 20 iunie, 2022, 16:49

Un ofițer de investigații a încercat să salveze un bărbat căzut în fântână, însă din nefericire, ambele persoane au decedat. Tragedia s-a produs luni, 20 iunie, în satul Codreanca din raionul Strășeni.

Cu profund regret anunțăm decesul colegului nostru, Dumitru Ursu, în vârstă de doar 23 de ani, ofițer de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni, care a decedat, astăzi, după ce ar fi încercat să salveze un bărbat, care a coborât într-o fântână pentru a o curăța.

Din nefericire ambii au decedat”, a anunțat Inspectoratul General al Poliției.

Ofițerul de investigații și-a început activitatea profesională în anul 2021.

„Din numele conducerii și a întregii familii a Inspectoratului General al Poliției, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază, Dumitru”, se mai spun în mesajul de condoleanțe transmis de Inspectoratul General al Poliției.

Poliția a fost sesizată despre incident la ora 14:00. Preliminar a fost stabilit că ofițerul de investigații era în afara orelor de serviciu, fiind la domiciliul său din Codreanca, intenționând să curățe fântâna din curtea casei părintești cu un alt bărbat de 31 ani, ultimul intrând în fântână.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X