(VIDEO) Kadîrov a primit un cal de la un „admirator” din Germania: „Este prima dată când văd așa o frumusețe”

Autor: , in Actualitate / Externe / 22 iunie, 2022, 14:32

Liderul cecen Ramzan Kadîrov se laudă într-o postare pe Telegram că a primit un cal de la un susținător din Germania, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

Un mare admirator din Germania, pe nume Markus, vrea să vă ofere în dar acest reprezentant al legendarei rase Shire cu numele simbolic „Mareșalul”. Este întruchiparea bărbăției și a puterii și, bineînțeles, simbolul victoriei iminente a luptătorilor dumneavoastră în Ucraina. Markus admiră Rusia și pe dumnevoastră și regretă profund că nu a putut veni personal să vă înmâneze cadoul, dar speră că în viitorul apropiat nu vor mai există impedimente politice și hotare și el va veni, obligatoriu, să vă strângă mâna personal”, este mesaj din partea expeditorului, citează Digi24 din imaginile publicate de Kadîrov.

Kadîrov a ținut să mulțumească „fratelui” de peste hotare: „Mulțumesc tare mult fratelui nostru Markus. Sunt convins că el va veni curând, limitări nu vor mai fi. Mulțumesc pentru așa cadou. Este prima dată când văd așa frumusețe. Sper că în curând vom călări împreună”.

Imaginile au fost publicate pe grupul de le Telegram al lui Kadîrov și sunt însoțite de un mesaj de mulțumire pentru „gestul excepțional”.

De asemenea, Kadîrov a ținut să sublinieze că „bunul prieten” din Germania este mereu binevenit și se bucură de dorința neamțului a cărui identitate nu a fost dezvăluită de a se muta în Rusia: „Noi salutăm cu multă bucurie dorința lui de a se muta în puternica și iubitoarea de libertate Rusie. Aici el va găsi nu doar parteneri de afaceri, dar și prieteni devotați. Ușile noastre sunt mereu deschise, stimate Markus!”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X