Șeful diplomației ucrainene, după ce a fost bombardat mall-ul din Kremenciuk: „Rusia este o rușine pentru omenire”

Autor: , in Actualitate / Externe / Uncategorized / 28 iunie, 2022, 11:04

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, spune că „Rusia este o rușine pentru omenire” și că răspunsul Occidentului la această crimă de război ar trebui să fie „mai multe arme grele pentru Ucraina, mai multe sancțiuni pentru Rusia și mai multe companii care pleacă din Rusia”. Reacția vine după atacul împotriva centrului comercial din Kremenciuk, acolo unde o rachetă a ucis cel puțin 10 oameni.

„Un centru comercial mare din Kremenciuk, cu sute de civili înăuntru, a fost lovit de un bombardament rusesc. Rusia este o rușine pentru omenire și trebuie să sufere consecințele. Răspunsul ar trebui să fie mai multe arme grele pentru Ucraina, mai multe sancțiuni pentru Rusia și mai multe companii care pleacă din Rusia”, a scris ministrul Kuleba pe Twitter.

Citește și: (VIDEO) ULTIMA ORĂ: Rușii ar fi atacat un mall din Kremenciug, în care s-ar fi aflat peste 1000 de civili: „Numărul victimelor e imposibil de imaginat”

O rachetă rusească ar fi lovit luni, 27 iunie, un centru comercial din orașul Kremenciuk în regiunea Poltava a Ucrainei. Conform celor mai noi informații, 10 oameni au fost uciși iar cel puțin 40 au fost răniți după atacul rușilor împotriva centrului comercial. Informațiile au fost oferite de guvernatorul regiunii Poltava, Dmitro Lunin.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X