Putin, după ce liderilor G7 au glumit pe seama lui: Ei ar arăta „dezgustător” dezbrăcaţi

Autor: , in Externe / 30 iunie, 2022, 17:53

Preşedintele rus Vladimir Putin a ripostat la comentariile liderilor occidentali care l-au ironizat, spunând că aceştia ar arăta „dezgustător” dacă ar încerca să-i imite apariţiile cu bustul gol.

Putin a făcut acest comentariu în timpul unei vizite în Turkmenistan, joi dimineaţă, când a fost întrebat despre liderii occidentali care au glumit pe seama sa la summitul G7.

În timp ce s-au aşezat la masa de discuţii, premierul britanic Boris Johnson a glumit că liderii G7 ar putea să se dezbrace pentru a „arăta că suntem mai duri decât Putin”, pe fondul tensiunilor dintre Rusia şi Occident din cauza acţiunii militare a Moscovei în Ucraina, scrie Mediafax.

Premierul canadian Justin Trudeau a glumit că liderii occidentali ar putea încerca să egaleze pozele cu bustul gol ale lui Putin cu o „demonstraţie de călărie cu pieptul gol”, una dintre aventurile sale sportive larg mediatizate, scrie AP.

Vorbind cu reporterii, Putin a replicat că, spre deosebire de el, liderii occidentali abuzează de alcool şi nu fac sport.

„Nu ştiu cum au vrut să se dezbrace, deasupra sau sub talie”, a spus el. „Dar cred că ar fi fost o privelişte dezgustătoare în orice caz”.

El a precizat că pentru a arăta bine „este necesar să nu mai abuzezi de alcool şi de alte obiceiuri proaste, să faci exerciţii fizice şi să participi la sport”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X