(LIVE) Ședința Parlamentului: Urmează a fi examinată moțiunea simplă asupra politicilor Ministerului Finanțelor

Autor: , in Actualitate / Politic / 1 iulie, 2022, 09:09

Deputații s-au întrunit în ședință plenară, vineri, 1 iulie, începând cu ora 10:00. Președintele Parlamentului, Igor Grosu a anunțat că un deputat este infectat cu COVID-19, fără a preciza numele acestuia.

„Mai avem o problemă – se numește COVID-19. Avem un coleg care a fost afectat. Îi dorim însănătoșire grabnică. Să ne spună dacă are nevoie de ajutor. Rugămintea este să fim atenți. Dacă avem simptome, ne izolăm și urmăm tratamentul. Este o boală serioasă”, a declarat Grosu.

În cadrul ședinței de astăzi, deputații vor supune dezbaterii un șir de proiecte de modificare a unor acte normative, precum și moțiunea simplă asupra politicilor Ministerului Finanțelor, inițiată la data de 9 iunie, de către deputații din Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS).

„Constatăm cu regret și alarmare că populația R. Moldova devine cu pași galopanți tot mai săracă, iar Ministerul Finanțelor, în frunte cu domnul Dumitru Budeanschi, nu a întreprins nicio măsură pentru depășirea crizei. Ministrul Finanțelor nu dă dovadă de competențe responsabile și capacități profesioniste necesare pentru administrarea finanțelor publice (…) Exprimăm necesitatea acordării votului de neîncredere domnului ministru”, a declarat socialistul Petru Burduja la ședința Parlamentului din 9 iunie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X