Deputata comunistă Elena Bodnarenco a decedat, la 57 de ani. Va fi înmormântată la Soroca

Autor: , in Actualitate / Politic / 4 iulie, 2022, 16:35

Deputata fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) și membra Comitetului Executiv Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Elena Bodnarenco, a decedat. Anunțul a fost făcut luni dimineață, 4 iulie, de colegul de bloc, Vladimir Odnostalco. Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL și de reprezentanții Parlamentului.

Elena Bodnarenco s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani.

„A murit deputata și membra Comitetului Executiv Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist, Elena Bodnarenco. A luptat mult timp cu boala, a lucrat până în ultimele zile”, a scris Odnostalco.

Reprezentanții Parlamentului au confirmat pentru COTIDIANUL decesul Elenei Bodnarenco, precizând că nu pot oferi alte informații.

Citește și: „Și-a adus aportul la soluționarea problemelor cetățenilor”. Necrolog în memoria Elenei Bodnarenco

Elena Bodnarenco va fi înmormântată miercuri, 6 iulie, în orașul de baștină – Soroca.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Elenei Bodnarenco va fi depus la Biserica Sfântul Vladimir din Chișinău (strada Vasile Alecsandri 14 A), între orele 16:00 – 19:00.

Elena Bodnarenco s-a născut la data de 5 martie 1965, Soroca.

Elena Bodnarenco, politiciană moldoveană, a fost deputată în Parlamentul Republicii Moldova în Legislatura 2014-2019 și anterior în Legislatura 2005-2010 pe listele Partidului Comuniștilor. Din 2011 până în ianuarie 2015, Elena Bodnarenco a fost primar al orașului Soroca.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X